Skip to the content

A38

Kendetegn

A38 er et syrnet mælkeprodukt.

Ernæring

Du finder A38 i midten af madpyramiden sammen med mejeriprodukterne. A38 indeholder protein, som er byggesten til dine muskler og væv, og som gør dig mæt. A38 kan have et højt eller lavt indhold af fedt afhængig af, hvilken du vælger. Fedtet i mejeriprodukter kan desuden forbedre dit kolesteroltal. A38 er en god kilde til vitamin B12, som styrker dine nerver og er vigtigt for dit blod. Samtidig er der et højt indhold af mineralerne kalk og fosfor, som styrker dine knogler og dit blodomløb. A38 er et syrnet mejeriprodukt og har derfor et højt indhold af “gode” bakterier, som gør dine tarme sunde.

Anvendelse

Til morgenmad og mellemmåltider med lidt mysli, frisk eller tørret frugt. Du kan også bruge A38 til smoothies, dressinger, dips, koldskål og i bagværk. A38 smager godt som tilbehør til stærke retter. A 38 kan bruges til at gøre kød mørt. A38 har en frisk og let syrlig smag.

Opbevaring

A38 opbevares i køleskabet. Hvis temperaturen er for høj bliver smagen sur og konsistensen klumpet. Undgå derfor at have produktet uden for køleskabet for længe.

Brunch

Vinterbrunch 2.0

Tag dig god tid og hyg dig med en brunch. Drik et glas juice til. Juice kan tælle som ét af de ...

Frokost

Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker

Husk at spise fisk flere gange om ugen og gerne til frokost. Bland fuldkornsbulgur i salaten og...

Frokost

Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing

Fyld en fuldkornsbolle med en rest kylling, fintsnittet rødkål og en frisk dressing med persill...