Skip to the content

fuldkornspasta

Kendetegn

Nemme at koge. Passer til næsten alle kødretter og grøntsagsretter. Pasta kan både være frisk og tørret. Når du vælger pasta, så husk at vælge fuldkorn først. Fuldkornspasta kan for eksempel være lavet med fuldkornsdurummel, fuldkornsspelt og fuldkornsrugmel.

Ernæring

Pasta er fedtfattigt, og indeholder kostfibre, B-vitaminer, og mineralerne kalium, jern og jod. Fuldkornspasta mætter bedre end den almindelige hvide pasta og giver flere kostfibre, vitaminer og mineraler.

Anvendelse

Til pastaretter, vegetarretter, i supper og salater.

Opbevaring

Tørret pasta bør opbevares tørt og mørkt, f.eks. i dit køkkenskab. Frisk pasta bør opbevares i køleskabet. Rester af kogt pasta og andet tilberedt mad kan holde sig ca. 4 dage i køleskabet.

Aftensmad

Pastasalat med æbler, figner, frisk spinat og kylling

Spis en fyldig salat med fuldkorn og suppler med magert kød som kylling. Det er et nærende og m...

Aftensmad

Spinat og fuldkornspasta, hertil grillet svin

Spinat, solmodne tomater og grillet svin, måske på havegrillen, det er sommermad!

Frokost

Pastasalat med rester

Få brugt dine rester. Du kan kreere en fantastisk pastasalat med rester fra køleskabet.