Skip to the content

æg

Anvendelse

Det gør souffleen luftig, isen cremet og sovsen tyk og smagfuld. Ingen anden råvare kan trylle som hønseægget, bruges i alverdens søde og salte retter og nydes på utallige måder som et måltid i sig selv.

Opbevaring

Opbevar æg i æggebakken i køleskabet. Køleskabslågen er ikke et godt sted til opbevaring af æg, da temperaturen her er meget svingende. Rester af æggeblommer eller æggehvider kan med fordel gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet. Hårdkogte æg skal opbevares på køl. De kan holde sig i ca. 1 uge.

Frokost

Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker

Husk at spise fisk flere gange om ugen og gerne til frokost. Bland fuldkornsbulgur i salaten og...

Frokost

Rugbrødsmadder

Rugbrød med pålæg mætter godt og er nemt at have med på farten. Husk også fisken til frokost.

Aftensmad

Frittata og hvidkål på japansk

Spring kødet over en gang i mellem og lav i stedet en lækker vegetarret. Vælg gerne grøntsager ...