Skip to the content

Æggemad med sild og karseskyr, voksen

Æggemad og sild, en rigtig klassiker!

Ingredienser

  • 1 stk
    æg
  • 1 spsk
    skyr eller yoghurt naturel
  • salt
  • peber
  • 1 spsk
    karse
  • 1 skive
    rugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
  • 90 g
    marineret sild
Tilbehør
  • 1 stk
    gulerod
  • 2 dl
    mælk at drikke til, se efter Nøglehullet
  1. 1
    Kom vand i en gryde.
  2. 2
    Bring vandet i kog.
  3. 3
    Kom æggene i og kog i ca. 7-8 minutter.
  4. 4
    Lad æggene køle af.
  5. 5
    Pil æggene og hak dem groft.
  6. 6
    Kom skyr, salt og peber samt de hakkede æg i en skål.
  7. 7
    Kom karsen i og vend forsigtigt rundt.
  8. 8
    Fordel æggesalaten på rugbrødet.
  9. 9
    Kom sild på toppen.
  10. 10
    Spis en gulerod til
  11. 11
    Drik et glas mælk til
  12. Voksenportion

    Børneportion

    æggemad_sild_karseskyr_lille.jpg