Skip to the content

Yoghurt med revet agurk

Hvem siger at yoghurt kun kan spises med bær og frugter? Prøv denne variant og overrask dine smagsløg!

Ingredienser

  • 4 dl
    yoghurt naturel, se efter Nøglehullet
  • agurk
  • 2 skive
    rugbrød, se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
  • salt
  • peber
  1. 1
    Kom yoghurt i en skål.
  2. 2
    Skyl agurken.
  3. 3
    Riv agurken på et rivejern.
  4. 4
    Bland yoghurt og agurk.
  5. 5
    Smag til med salt og peber.
  6. 6
    Læg rugbrød på en brødrister, rist på begge sider.
  7. 7
    Skær rugbrødet i stænger
  8. 8
    Dyp rugbrød i yoghurtblandingen.
  9. 9
    Fordel i fire portioner

Tip

Du kan også bruge skyr eller kvark