Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
 Biksemad er en fantastisk måde at gøre rester virkelig velsmagende på. Bare tilsæt godt med friske krydderurter og krydderier 
Ingredienser
Biksemad 
 - 
2 spskrapsolie
 - 
500 gkogte kartofler
 - 
1 tskløg
 - 
1 fedhvidløg
 - 
1 stksquash
 - 
500 gfriske ærter
 - 
1 stkcitron, ikke overfladebehandlet
 - 
frisk mynte
 - 
1 tsktandorri krydderi
 - 
salt
 - 
peber
 
Tilbehør 
 - 
8 skiverugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
 - 
240 ghytteost
 
- 
1Pil løg og hvidløg og skær i tern
 - 
2Del de kogte kartofler i kvarte
 - 
3Skyl squash og skær i skiver
 - 
4Bælg ærterne
 - 
5Kom olie i en gryde
 - 
6Rist kartofler og løg i gryden
 - 
7Vend squash og ærter i gryden
 - 
8Riv citronskal på den fine side af rivejernet
 - 
9Kom citronskal og citronsaft i gryden
 - 
10Skyl mynte og hak den
 - 
11Vend mynte i gryden
 - 
12Smag til med tandoori, salt og peber
 - 
13Læg rugbrød på en brødrister og rist på begge sider
 - 
14Server 20 % biksemad til hvert barn, 2 skiver rugbrød og 50 g hytteost
 - 
15Server 30 % biksemad til hver voksen, 2 skiver rugbrød og 70 g hytteost
 - 
Voksenportion
 Børneportion
![vegetarbiksemad_kartofler_ærter_friske_krydderurter_lille.jpg]()
 
Tip
 Du kan bruge andre grøntsager, tøm køleskab, skuffer og skabe
 