Torsk og citrussalat
Bland citrusfrugter i din perlespelt. Det giver et dejligt friskt pift.
Ingredienser
Citrussalat
-
250 gperlespelt
-
1 stkappelsin
-
1 stkgrape
-
1 stkcitron
-
1 bundtmynte
-
2 spskrapsolie
-
salt
Torsk
-
600 gtorskefilet uden skind
-
1 dlfuldkornsmel til panering
-
1 spsksmør til stegning
-
salt
-
peber
Drikkevarer
-
400 mlsodavand til børnene
-
2 stkøl til de voksne
-
1Citrussalat:Kom vand i en gryde.
-
2Bring vandet i kog, og kog perlespelt efter anvisningen på pakken.
-
3Skræl appelsin, grape og citron.
-
4Skær eller pil citrusfrugterne i både.
-
5Skyl mynte og hak groft.
-
6Tilsæt mynte og rapsolie.
-
7Vend forsigtigt rundt.
-
8Smag til med lidt salt.
-
9Torsk:Vend torsk i fuldkornsmel.
-
10Tag en pande, kom smør på.
-
11Varm smørret op og lad det bruse af.
-
12Steg torsken ca. 3 minutter, vend og krydr med salt og peber.
-
13Server godt 20 % af fisk og salat til hvert barn og 2 dl sodavand at drikke til. Server knap 30 % af fisk og salat til hver voksen og 1 øl at drikke til.
-
Voksenportion
Børneportion
Tip
Du kan også bage fisken i ovnen ved 140 grader i ca. 12 minutter.