Sommerkage med friske bær
 Let og lækker sødmefuld sommerkage, perfekt til terrassen!
Ingredienser
Sommerkage
 - 
3 stkæg
 - 
180 gsukker
 - 
1 spskvaniljesukker
 - 
120 ghvedemel
 - 
2 tskbagepulver
 - 
1 stkcitron, ikke overfladebehandlet
 - 
50 gmandel
 - 
150 gfriske sommerbær som jordbær, hindbær, ribs, stikkelsbær
 
Tilbehør 
 - 
4 spskskyr
 - 
citron
 - 
Lidt friske sommerbær at pynte med
 
- 
1Tænd ovnen på 180 grader varmluft
 - 
2Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål
 - 
3Pisk det luftigt og skummende
 - 
4Kom hvedemel og bagepulver i en sigte og sigt det i dejen
 - 
5Vend forsigtigt sammen med en dejskraber
 - 
6Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
 - 
7Hak mandlerne
 - 
8Kom citronskal og mandler i dejen, vend rundt
 - 
9Smør en springform (22 cm)
 - 
10Skyl bærrene
 - 
11Kom bærrene på toppen af kagen
 - 
12Sæt kagen i ovnen og bag den ca. 30 minutter
 - 
13Bland skyr og saft af en citron
 - 
14Del kagen i 10 stykker
 - 
15Server et stykke til hver med en klat skyr og lidt friske bær på toppen
 - 
  
Tip
 Gem resten af kagen til næste dag eller inviter venner og familie på sommerkage