Skip to the content

Salat med tun, æg og kartofler

Fisk er godt for dig, så husk at spise fisk flere gange om ugen, også til frokost.

Ingredienser

  • 8 stk
    æg
  • 700 g
    kogte, kolde kartofler (gerne nye kartofler)
  • 4 stk
    drueagurker plus 2 spsk lage
  • 2 håndfuld
    radicchio eller spinat
  • 4 dåse
    tun i vand
  • 2 spsk
    rapsolie
  • salt
  • peber
  1. 1
    Kog vand i en gryde og bring vandet i kog
  2. 2
    Kom forsigtigt æggene i det kogende vand og kog dem cirka 6 minutter
  3. 3
    Skær de kogte kartofler i skiver
  4. 4
    Skær drueagurkerne i skiver
  5. 5
    Skyl salaten og pluk den groft
  6. 6
    Hæld vand fra tun
  7. 7
    Bland alle ingredienser, dog ikke æg, i en stor røreskål
  8. 8
    Smag salaten til med lidt salt og peber
  9. 9
    Del salaten i fire, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  10. 10
    Læg æg ovenpå salaten
  11. 11
    Pak salaten i bokse og tag med på farten
  12. Voksenportion

    Børneportion

    salat_tun_æg_kartofler_lille.jpg