Salat med sprød kål, ost og koldt kød
En grov kålsalat med magert kød er et mættende frokostmåltid. Når du bruger rester fra aftensmaden, sparer du både penge og tid i køkkenet.
Ingredienser
-
1 stkspidskål eller anden kål
-
lidt dild
-
150 gost. Se efter Nøglehullet
-
500 gkød, stegt og afkølet, gerne rester for eksempel kylling
-
4 spsksennep
-
2 stkcitron
-
2 spskrapsolie
-
4 spskhonning
-
salt
-
peber
-
1Skyl spidskål, flæk den og skær stokken fra
-
2Snit spidskålen i tynde strimler
-
3Skyl dild og pluk den
-
4Skær osten i tern af 2x2 centimeter
-
5Skær kødet i strimler
-
6Bland en dressing af sennep, citronsaft, rapsolie og honning
-
7Vend kødet i dressingen
-
8Bland kødet med kålen
-
9Smag til med lidt salt og peber
-
10Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
-
11Pak salaten i bokse og tag med på farten
-
Voksenportion
Børneportion