Salat af rugkerner
 Skift de flade rugbrødsmadder ud med en lækker og mættende rugkernesalat
Ingredienser
- 
300 grugkerne
 - 
500 gny gulerod
 - 
1 stkhonningmelon
 - 
1 bundtdild
 - 
150 gost, 45+
 - 
300 gsommersalater
 - 
300 gærter
 - 
2 spskvalnøddeolie
 
- 
1Kom vand i en gryde og tænd for blusset
 - 
2Kom rugkernerne i og kog dem i ca. 17-20 minutter
 - 
3Hæld vandet fra
 - 
4Skyl gulerødder og riv dem
 - 
5Skær melonen i både, skær skrællen fra og skær kødet i tern
 - 
6Vask dild og hak det groft
 - 
7Riv osten på den grove side af rivejernet
 - 
8Skyl salaten
 - 
9Bælg ærterne
 - 
10Bland rugkernerne med gulerod, melon, dild, ost, salat, ærter og valnøddeolie
 - 
11Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
 - 
Voksenportion
 Børneportion
![salat _rugkerner_lille.jpg]()
 
Tip
 Du kan også lave salaten med perlespelt eller perlebyg 
 