Rugbrødssandwich med tunsalat
Brug rugbrød til din sandwich. Det giver arbejde for både tænder og mave, så du føler dig mæt længere. Husk at spise fisk flere gange om ugen.
Ingredienser
-
1 stkæg
-
1 stklille løg
-
1 dåsetun i vand
-
1 bundtpurløg (lille bundt)
-
8 spsksurmælksprodukt som yoghurt, A38, fromage frais eller skyr. Se efter Nøglehullet
-
30 gmayonnaise
-
2 tskkapers
-
peber
-
8 skiverugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
-
1Vask hænder
-
2Hæld vand i en gryde. Bring vandet i kog
-
3Kog ægget, til det er hårdkogt, ca. 10 min.
-
4Lad ægget køle af i koldt vand
-
5Pil ægget og del det til tern med en æggedeler
-
6Pil løget og hak det fint eller riv det på et rivejern
-
7Skyl purløg og hak det fint
-
8Hæld vandet fra tunen
-
9Rør tun med surmælksprodukt, mayonnaise, løg, purløg, æg og kapers
-
10Smag til med peber
-
11Smør fire skiver rugbrød med tunsalat
-
12Læg en skive rugbrød på toppen af fyldet som låg
-
Tip
Du kan tilsætte syltede agurker, ærter eller majs til tunsalaten.