Skip to the content

Rugbrødssandwich med torskerognssalat

Husk at spise fisk flere gange om ugen. Lav en lækker torskerognssalat. Den smager dejligt. Torskerogn indeholder godt med D-vitamin.

Ingredienser

  • 1 stk
    løg, gerne rødløg eller skalotteløg
  • agurk
  • 2 dåse
    torskerogn
  • 2 spsk
    citronsaft
  • 8 spsk
    surmælksprodukt som yoghurt, A38, skyr eller fromage frais. Se efter Nøglehullet
  • ½ pakke karse
  • salt og peber
  • 8 skive
    rugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
Tilbehør
  • 8 dl
    mælk
  1. 1
    Vask hænder
  2. 2
    Pil løget og hak det fint
  3. 3
    Skyl agurken og skær den i små tern
  4. 4
    Mos torskerognen med en gaffel, tilsæt løg, agurk, citronsaft, surmælksprodukt og karse
  5. 5
    Smag til med salt og peber
  6. 6
    Smør fire skiver rugbrød med torskerognssalaten
  7. 7
    Læg en skive rugbrød oven på fyldet så du får en sandwich
  8. 8
    Servering:
    Server en sandwich til hver person og sluk tørsten i et glas mælk.

Tip

I stedet for torskerogn kan du bruge tun eller makrel. Du kan også tilsætte syltet agurk, ærter, majs eller revet gulerod.