Rugbrødssandwich med torskerognssalat
Husk at spise fisk flere gange om ugen. Lav en lækker torskerognssalat. Den smager dejligt. Torskerogn indeholder godt med D-vitamin.
Ingredienser
-
1 stkløg, gerne rødløg eller skalotteløg
-
agurk
-
2 dåsetorskerogn
-
2 spskcitronsaft
-
8 spsksurmælksprodukt som yoghurt, A38, skyr eller fromage frais. Se efter Nøglehullet
-
½ pakke karse
-
salt og peber
-
8 skiverugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
Tilbehør
-
8 dlmælk
-
1Vask hænder
-
2Pil løget og hak det fint
-
3Skyl agurken og skær den i små tern
-
4Mos torskerognen med en gaffel, tilsæt løg, agurk, citronsaft, surmælksprodukt og karse
-
5Smag til med salt og peber
-
6Smør fire skiver rugbrød med torskerognssalaten
-
7Læg en skive rugbrød oven på fyldet så du får en sandwich
-
8Servering:Server en sandwich til hver person og sluk tørsten i et glas mælk.
-
Tip
I stedet for torskerogn kan du bruge tun eller makrel. Du kan også tilsætte syltet agurk, ærter, majs eller revet gulerod.