Skip to the content

Rødbedesalat med æble og hakkede nødder

Lav en stor portion rødbedesalat og brug resten til mellemmåltider, frokost eller aftensmad. En grov råkostsalat både mætter og smager.
  1. 1
    Læg hasselnødderne på en stegepande
  2. 2
    Tænd for blusset og rist nødderne, til de er gyldne
  3. 3
    Lad nødderne køle lidt af
  4. 4
    Hak nødderne groft
  5. 5
    Skyl og skræl rødbederne
  6. 6
    Riv rødbederne på den grove side af rivejernet
  7. 7
    Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern
  8. 8
    Bland rødbeder, æbler og hasselnødder

Tip

Hvis du gerne vil undgå røde fingre, kan du bruge en plasticpose eller engangsplastikhandsker. Du kan bruge andre frugter end æbler, for eksempel pærer.