Rødbedesalat med æble og hakkede nødder
Lav en stor portion rødbedesalat og brug resten til mellemmåltider, frokost eller aftensmad. En grov råkostsalat både mætter og smager.
Ingredienser
-
30 ghasselnødder
-
3 stkrødbede
-
2 stkæble
-
1Læg hasselnødderne på en stegepande
-
2Tænd for blusset og rist nødderne, til de er gyldne
-
3Lad nødderne køle lidt af
-
4Hak nødderne groft
-
5Skyl og skræl rødbederne
-
6Riv rødbederne på den grove side af rivejernet
-
7Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern
-
8Bland rødbeder, æbler og hasselnødder
-
Tip
Hvis du gerne vil undgå røde fingre, kan du bruge en plasticpose eller engangsplastikhandsker. Du kan bruge andre frugter end æbler, for eksempel pærer.