Skip to the content

Råkost af marineret gulerod og broccoli

Nyd en lækker og let råkost når den lille sult melder sig.

Ingredienser

  • 6 stk
    gulerod
  • 1 stk
    broccoli
  • 1 dl
    syltelage fra syltede agurker eller lignende
  • 1 dl
    æblemost
  • 40 g
    tørrede tranebær eller rosiner
  1. 1
    Skyl gulerødder og broccoli.
  2. 2
    Skræl gulerødder og riv dem på et rivejern.
  3. 3
    Skær broccolistokken i tynde strimler og buketterne i tynde skiver.
  4. 4
    Kom gulerødder og broccoli i en skål.
  5. 5
    Kom syltelage og æblemost over og lad det marinere i ca. 10 minutter.
  6. 6
    Vend gerne rundt undervejs.
  7. 7
    Kom råkosten i en skål og drys tranebær over til sidst.
  8. 8
    Fordel i fire portioner

Tip

Hvis du har et mandolinjern, kan du bruge det, når du skal skære broccoli.