Pink snegle
En snegl stoppet med fibre og grønt. Bag en stor portion og kom i fryseren. Så har du altid et mættende mellemmåltid ved hånden.
Ingredienser
Grønne snegle, 25 stk
-
1 llunkent vand
-
25 ggær
-
2 spskrapsolie
-
250 ggrahamsmel
-
1 tsksalt
-
1 tskhonning
-
3 stkkugler spinat fra frost, optøet
-
500 ghvedemel
Fyld
-
150 grødbede
-
2 stkkartofler
-
3 spskfromage frais
-
1 stklakridsrod eller 1/2 tsk lakridspulver
-
200 ghytteost
-
2 tsktørret estragon
-
salt
-
peber
Drikkevarer
-
8 dlmælk, se efter Nøglehullet
-
1Kom lunkent vand i en stor røreskål
-
2Smuldr gæren i vandet og rør til gæren er opløst
-
3Tilsæt olie, grahamsmel, salt, honning og spinat og rør godt
-
4Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er lind
-
5Ælt dejen godt igennem, gerne på røremaskine
-
6Dæk dejen til med husholdningsfilm og stil dejen til hævning et lunt sted 1 time og gerne længere
-
7Skyl og skræl rødbede og kartofler
-
8Kom rødbede, kartofler og lakridsrod i en gryde, kom vand på til det dækker og kog til de er møre
-
9Lad blandingen køle af
-
10Bland med fromage frais, estragon, lidt salt og peber
-
11Kom bagepapir på en bageplade
-
12Rul dejen ud så den er cirka 17 cm i bredde
-
13Smør fyldet på dejen
-
14Rul dejen sammen til en roulade
-
15Skær dejen ud i skiver så du får 25 snegle
-
16Læg sneglene på bagepladen og tryk dem lidt flade
-
17Lad sneglene hæve i cirka 30 minutter
-
18Tænd ovnen på 185 grader varmluft
-
19Kom sneglene i ovnen og bag dem i cirka 20 minutter
-
20Lad sneglene køle af på en bagerist
-
21Server 2 snegle til hver person og drik et glas mælk til
-