Pastasalat med rester
Få brugt dine rester. Du kan kreere en fantastisk pastasalat med rester fra køleskabet.
Ingredienser
-
250 gfuldkornspasta. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
-
1 glastomatpesto
-
100 gmandel
-
rødkål
-
250 gtilberedt kød, for eksempel kylling, kalkun eller svin
-
1Kom vand og salt i en gryde.
-
2Bring vandet i kog.
-
3Kog pastaen efter anvisning på posen.
-
4Vend pastaen med tomatpesto.
-
5Snit rødkålen meget fint.
-
6Kom mandlerne på en stegepande.
-
7Tænd for blusset og rist mandlerne til de er gyldne.
-
8Lad mandlerne køle af.
-
9Hak mandlerne groft.
-
10Skær kødet i grove stykker.
-
11Bland alle ingredienser i en skål.
-
12Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
-
Voksenportion
Børneportion
Tip
Du kan bruge andre typer af kål.