Skip to the content

Nem grøntsagsret med frostgrønt, nødder og parmesan

Grøntsager fra frost kan sagtens være en del af et sundt aftensmåltid. Grøntsagerne bliver frosset ned lige efter høst, derfor bevarer de et højt indhold af vitaminer og mineraler.

Ingredienser

Grøntsagsret
  • 2 spsk
    rapsolie
  • 750 g
    frosne grøntsager
  • 1 tsk
    frisk chili
  • 120 g
    nødder
  • 2 spsk
    fiskesovs
  • 50 g
    frisk parmesan
  • friske krydderurter
Tilbehør
  • 200 g
    fuldkornsbrød
  1. 1
    Kom olie en i wok og varm godt op
  2. 2
    Rist grøntsagerne af i din wok ca. 2 minutter
  3. 3
    Tilsæt friskhakket chili
  4. 4
    Kom grøntsagerne op på en tallerken, drys med nødder og kom fishsauce på. Server 22 % til hvert barn og 28 % til hver voksen
  5. 5
    Kom reven parmesanost på og friske urter til sidst
  6. 6
    Spis fuldkornsbrød, evt. ristet, til retten
  7. Voksenportion

    Børneportion

    en_quicky_lille.jpg