
Nem grøntsagsret med frostgrønt, nødder og parmesan
Grøntsager fra frost kan sagtens være en del af et sundt aftensmåltid. Grøntsagerne bliver frosset ned lige efter høst, derfor bevarer de et højt indhold af vitaminer og mineraler.
Ingredienser
Grøntsagsret
-
2 spskrapsolie
-
750 gfrosne grøntsager
-
1 tskfrisk chili
-
120 gnødder
-
2 spskfiskesovs
-
50 gfrisk parmesan
-
friske krydderurter
Tilbehør
-
200 gfuldkornsbrød
-
1Kom olie en i wok og varm godt op
-
2Rist grøntsagerne af i din wok ca. 2 minutter
-
3Tilsæt friskhakket chili
-
4Kom grøntsagerne op på en tallerken, drys med nødder og kom fishsauce på. Server 22 % til hvert barn og 28 % til hver voksen
-
5Kom reven parmesanost på og friske urter til sidst
-
6Spis fuldkornsbrød, evt. ristet, til retten
-
Voksenportion
Børneportion