Skip to the content

Myslibar

En myslibar af fuldkorn, nødder og tørret frugt kan være et fint lille mellemmåltid, der er nemt at tage med på farten.

Ingredienser

  • 30 g
    hasselnødder eller andre nødder
  • 100 g
    mørk chokolade, 70 %
  • 100 g
    havregryn
  • 40 g
    tørret frugt, for eksempel rosiner, tranebær eller abrikoser
  • lidt kanel
  • 1 tsk
    citronsaft
  • 1 tsk
    syltet ingefær eller fintrevet frisk ingefær
  1. 1
    Kom nødderne på en tør stegepande
  2. 2
    Rist nødderne til de bliver gyldne
  3. 3
    Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Pas på den ikke bliver for varm
  4. 4
    Hæld alle ingredienser i en foodprocessor, og kør, til konsistensen er ensartet.
  5. 5
    Form blandingen til barer eller kugler
  6. 6
    Pak barerne ind i bagepapir og læg dem køl, så bliver massen fast
  7. 7
    Server 1 myslibar til hver person