Myslibar
En myslibar af fuldkorn, nødder og tørret frugt kan være et fint lille mellemmåltid, der er nemt at tage med på farten.
Ingredienser
-
30 ghasselnødder eller andre nødder
-
100 gmørk chokolade, 70 %
-
100 ghavregryn
-
40 gtørret frugt, for eksempel rosiner, tranebær eller abrikoser
-
lidt kanel
-
1 tskcitronsaft
-
1 tsksyltet ingefær eller fintrevet frisk ingefær
-
1Kom nødderne på en tør stegepande
-
2Rist nødderne til de bliver gyldne
-
3Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Pas på den ikke bliver for varm
-
4Hæld alle ingredienser i en foodprocessor, og kør, til konsistensen er ensartet.
-
5Form blandingen til barer eller kugler
-
6Pak barerne ind i bagepapir og læg dem køl, så bliver massen fast
-
7Server 1 myslibar til hver person
-