Makrel i kål med kartofler, champignon og dild
Fisk er nemt og hurtigt at tilberede. Prøv bare denne opskrift, hvor alt kommer i ét fad.
Ingredienser
-
480 gkartofler
-
100 gchampignon
-
50 grosenkål
-
1 stkcitron, ikke overfladebehandlet
-
salt
-
peber
-
600 gmakrelfilet eller laks
-
1 dlæblemost
-
1 bundtdild
-
1Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
-
2Skyl og skræl kartoflerne.
-
3Skær kartoflerne i 3 cm. tykke skiver.
-
4Skyl champignon, skær bunden af.
-
5Del champignon i halve.
-
6Skyl rosenkål, skær bunden af og fjern de yderste blade.
-
7Del rosenkål i halve.
-
8Skyl citron og riv skallen på den fine side af rivejernet.
-
9Tag et ildfad i passende størrelse.
-
10Kom champignon i bunden, så rosenkål og til slut kartoflerne.
-
11Tilsæt saft og skal af citron.
-
12Krydr med salt og peber.
-
13Læg makrelfileterne oven på grøntsagerne.
-
14Hæld æblemost over.
-
15Krydr med salt og peber.
-
16Skyl dild og hak det groft.
-
17Kom dild over fisken.
-
18Kom bagepapir og derefter sølvpapir over fadet.
-
19Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 25 minutter til fisk og kartofler er tilberedt.
-
Voksenportion
Børneportion