Skip to the content

Knækket knækbrød med estragondip

Rør en lækker dip til dit knækbrød. Estragon har en smag der minder om anis

Ingredienser

  • 1 dl
    skyr eller yoghurt naturel
  • estragon
  • salt
  • peber fra kværn
  • citron, ikke overfladebehandlet
  • 4 stk
    fuldkornsknækbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
  1. 1
    Kom skyr i en skål
  2. 2
    Skyl estragon og hak fint
  3. 3
    Bland skyr og estragon
  4. 4
    Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  5. 5
    Tilsæt citronskal og citronsaft til dippen
  6. 6
    Smag til med salt og peber
  7. 7
    Del dippen i fire
  8. 8
    Knæk brødet i grove stykker og dyp det i dippen, et stykke knækbrød pr. person

Tip

Brug de krydderurter du har til dippen. I en snæver vending kan du også bruge tørrede krydderurter