Knækket knækbrød med estragondip
Rør en lækker dip til dit knækbrød. Estragon har en smag der minder om anis
Ingredienser
-
1 dlskyr eller yoghurt naturel
-
estragon
-
salt
-
peber fra kværn
-
citron, ikke overfladebehandlet
-
4 stkfuldkornsknækbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
-
1Kom skyr i en skål
-
2Skyl estragon og hak fint
-
3Bland skyr og estragon
-
4Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
-
5Tilsæt citronskal og citronsaft til dippen
-
6Smag til med salt og peber
-
7Del dippen i fire
-
8Knæk brødet i grove stykker og dyp det i dippen, et stykke knækbrød pr. person
-
Tip
Brug de krydderurter du har til dippen. I en snæver vending kan du også bruge tørrede krydderurter