Skip to the content

Grøntsager og chips med indisk dip

En lækker snacktallerken, perfekt til en hyggelig eftermiddagsstund

Ingredienser

  • 800 g
    blandede efterårsgrøntsager som gulerødder, persillerødder, pastinakker, jordskokker
  • 4 dl
    græsk yoghurt, 10 %
  • 2 stk
    cm frisk ingefær
  • frisk chili
  • 1 spsk
    Tandoori krydderi
  • salt
  • peber
  • 100 g
    grove tortilla chips
  1. 1
    Skyl og skræl grøntsager og ingefær.
  2. 2
    Skær grøntsager i stave eller skiver.
  3. 3
    Hak ingefær meget fint.
  4. 4
    Kom yoghurt i en skål.
  5. 5
    Kom ingefær, chili og tandoori i yoghurten.
  6. 6
    Smag til med salt og peber.
  7. 7
    Dyp grøntsager og tortillachips i dippen.
  8. 8
    Del portionen i fire