Grøntsager med krydderurtedip
Grove grøntsager med lidt krydderurtedip smager godt og stiller sulten inden frokosten. Vælg grove grøntsager, der er i sæson. Om vinteren kan det være persillerod, pastinak og gulerod.
Ingredienser
-
2 spskdild
-
2 spskpersille
-
3 dlsurmælksprodukt som A38, skyr, fromage frais eller yoghurt. Se efter Nøglehullet
-
paprika
-
Lidt salt og peber
-
800 ggulerod, persillerod, pastinak, fennikel eller selleri
-
1Dip:Vask hænder
-
2Skyl persille og dild grundigt
-
3Hak persille og dild fint
-
4Rør surmælksprodukt med persille, dild og paprika
-
5Smag til med lidt salt og peber
-
6Grøntsager:Skyl grøntsagerne grundigt
-
7Skræl grøntsagerne
-
8Skær grøntsagerne i stave
-
9Servering:Del portionerne i fire og server grøntsagsstavene med krydderurtedippen.
-
Tip
Prøv dig frem med andre krydderurter eller krydderier, og find frem til din helt egen favorit dip.