Skip to the content

Fuldkornspitabrød med skinke, tomat og revne gulerødder

Sluk tørsten i et glas mælk. Det er godt for knoglerne. Husk at vælge mælk med Nøglehullet.

Ingredienser

  • 2 stk
    gulerod
  • 3 stk
    tomat
  • 4 stk
    fuldkornspitabrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
  • 2 tsk
    dijonsennep
  • 4 skive
    skinke
  • 8 spsk
    hytteost
Frugt
  • 2 stk
    banan
Drikkevarer
  • 8 dl
    mælk, se efter Nøglehullet
  1. 1
    Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet
  2. 2
    Vask tomaterne og skær dem i skiver
  3. 3
    Varm pitabrødene på en brødrister eller i ovnen ved 200 grader
  4. 4
    Flæk pitabrødene og smør dem med lidt sennep på indersiden
  5. 5
    Fyld pitabrødene med gulerod, tomat, skinke og hytteost
  6. 6
    Server et pitabrød og en halv banan ved siden af til hver person. Drik et glas mælk til