Skip to the content

Fuldkornspita med skyr, dild og makrel

Fyld din pita med makrel og nyd en lækker bønnesalat til

Ingredienser

Pita
  • 4 stk
    fuldkornspitabrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
  • 3 dåse
    Makrel i tomat
  • 7 spsk
    skyr eller yoghurt naturel
  • lidt dild
  • 4 stk
    tomat
Bønnesalat
  • 200 g
    grøn bønne
  • 2 stk
    citron
  • 4 spsk
    rapsolie
  • 20 g
    parmesanost
  1. 1
    Pitabrød:
    Læg pitabrød på en brødrister og rist på begge sider
  2. 2
    Skyl dild og hak det groft
  3. 3
    Bland makrel med skyr og dild
  4. 4
    Skyl tomaterne og skær dem i skiver
  5. 5
    Kom makrel og tomatskiver i pitabrødene
  6. 6
    Bønnesalat:
    Kom vand i en gryde og kog vandet op
  7. 7
    Kog bønnerne ganske kort og afkøl dem i isvand
  8. 8
    Vend bønnerne med saft af citronerne og rapsolie
  9. 9
    Riv parmesanost over bønnerne
  10. 10
    Server et pitabrød til hver person og 45 g bønnesalat til hvert barn og 125 g bønnesalat til hver voksen
  11. Voksenportion

    Børneportion

    fuldkornspita_skyr_dild_makrel_lille.jpg