Skip to the content

Frisk frugt med kaneldip og ristede hasselnødder

Bland en frugtsalat med de frugter og bær, du har i huset. Rør lidt magert surmælksprodukt med kanel til en dip. Hasselnødder giver dejlig knas.

Ingredienser

  • 20 g
    hasselnød
  • 2 dl
    kvark
  • 2 tsk
    kanel
  • 1 tsk
    sukker
  • 1 stk
    æble
  • 1 stk
    pære
  • 1 stk
    appelsin
  • 100 g
    vindrue
  1. 1
    Vask hænder
  2. 2
    Læg hasselnødderne på en tør stegepande
  3. 3
    Tænd for blusset og rist hasselnødderne til de er gyldne ved svag varme
  4. 4
    Lad hasselnødderne køle af
  5. 5
    Hak nødderne groft
  6. 6
    Rør surmælksprodukt med kanel og sukker
  7. 7
    Smag til
  8. 8
    Skyl frugterne
  9. 9
    Skær frugterne i tern
  10. 10
    Servering:
    Fordel frugtsalaten og kaneldippen i fire skåle. Drys med hakkede hasselnødder.

Tip

Frugterne kunne også være ananas, mango, grapefrugt, kakifrugt, kiwi. Brug hvad du har derhjemme. Så undgår du madspild.