Frisk frugt med kaneldip og ristede hasselnødder
Bland en frugtsalat med de frugter og bær, du har i huset. Rør lidt magert surmælksprodukt med kanel til en dip. Hasselnødder giver dejlig knas.
Ingredienser
-
20 ghasselnød
-
2 dlkvark
-
2 tskkanel
-
1 tsksukker
-
1 stkæble
-
1 stkpære
-
1 stkappelsin
-
100 gvindrue
-
1Vask hænder
-
2Læg hasselnødderne på en tør stegepande
-
3Tænd for blusset og rist hasselnødderne til de er gyldne ved svag varme
-
4Lad hasselnødderne køle af
-
5Hak nødderne groft
-
6Rør surmælksprodukt med kanel og sukker
-
7Smag til
-
8Skyl frugterne
-
9Skær frugterne i tern
-
10Servering:Fordel frugtsalaten og kaneldippen i fire skåle. Drys med hakkede hasselnødder.
-
Tip
Frugterne kunne også være ananas, mango, grapefrugt, kakifrugt, kiwi. Brug hvad du har derhjemme. Så undgår du madspild.