Skip to the content

Fiskefrikadeller med grov remoulade

Lav din egen remoulade. Det smager skønt!

Ingredienser

  • 9 stk
    fiskefrikadeller á 60 g
Grov remoulade
  • 2 stk
    gulerod
  • 2 stk
    æble
  • 250 g
    broccoli
  • 250 g
    blomkål
  • 1 dl
    syltede agurker. Husk også at bruge syltelagen
  • 2 dl
    skyr eller creme fraiche 9 %
  • 2 spsk
    karry
  • 1 spsk
    gurkemeje
  • salt
  • peber
  • 9 skive
    rugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
  1. 1
    Grov remoulade:
    Skyl gulerødderne og skræl dem.
  2. 2
    Skyl æble, fjern kernehus
  3. 3
    Skær gulerødder, og æbler i tern på 1x1 cm.
  4. 4
    Skyl broccoli og blomkål og skær dem i små buketter.
  5. 5
    Hak de syltede agurker groft.
  6. 6
    Bland alle grøntsagerne i en skål.
  7. 7
    Bland skyr og krydderier i en skål.
  8. 8
    Smag til med salt og peber.
  9. 9
    Vend grøntsagerne med dressingen.
  10. 10
    Smag til med saften fra de syrlige agurker.
  11. 11
    Servering pr. barn:
    Server 2 skiver rugbrød med 2 fiskefrikadeller + 17 % grov remoulade
  12. 12
    Servering pr. voksen:
    Server 2 ½ skive rugbrød med 2 ½ fiskefiskefrikadelle til hver voksen + 33 % grov remoulade
  13. Voksenportion

    Børneportion

    fiskefrikadeller_grov_remoulade_lille.jpg

Tip

Du kan også købe et glas pickles og blande med skyr og mayonnaise.