Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter
Prøv at lave opskriften med de økologiske appelsiner fra Änglamark. De er håndplukket i Sydspanien og særligt udvalgt på grund af deres delikate sødme. De økologiske appelsiner fra Änglamark kan kun købes i Coops butikker og lige her på Coop.dk MAD.
Ingredienser
-
6 stkappelsin
-
2 stkrødløg
-
1 dlhaselnød
-
1 håndfuldmynte, koriander eller persille
Tilbehør
-
4 stkstore fuldkornsboller eller 8 små. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
-
1Vask hænder
-
2Skæl appelsinerne, og skær dem i skiver
-
3Pil løgnene, og skær dem i tynde skiver
-
4Læg hasselnødderne på en kold, tør stegepande
-
5Tænd for blusset, og rist nødderne, til de er gyldne
-
6Vask krydderurten og hak den
-
7Læg appelsinskiverne på et fad, læg de tynde skiver løg ovenpå
-
8Drys hasselnødder og krydderurter over salaten
-
9Servering:Del salaten i fire: 20 procent til hvert af barn og 30 procent til hvert voksen. Server en stor eller to små fuldkornsbolle(r) til hver person.
-
Voksenportion
Børneportion
Tip
Smag din mad til med friske krydderurter. Friske krydderurter giver masser af smag og karakter til maden. Brug de friske krydderurter du bedst kan lide, og som du har i huset. Du kan også servere rugboller til salaten.