 
Abemad med chokolade (frugtsalat)
 Lækre sommerfrugter med et pift af god mørk chokolade 
Ingredienser
- 
2 stkfersken
- 
3 stkblomme
- 
50 gjordbær
- 
50 ghindbær
- 
50 gblåbær
- 
banan
- 
honningmelon
- 
6 stkmynteblad
- 
50 gmørk chokolade, 70 %
- 
1Skyl ferskner og blommer
- 
2Del ferskner og blommer og tag stenene ud
- 
3Skær frugterne i mindre stykker
- 
4Skyl jordbær, hindbær og blåbær
- 
5Del jordbær i kvarte
- 
6Skær bananen i skiver
- 
7Halver honningmelonen, skær kød fra skæl og skær kødet i tern
- 
8Bland alle frugterne
- 
9Skyl mynte og hak groft
- 
10Hak chokolade med en savtakket kniv
- 
11Kom mynte og chokolade over frugterne
- 
12Fordel abemaden i fire skåle
- 
![]()  
Tip
 Brug de sommerfrugter du har
