Skip to the content

pistacienødder

Kendetegn

Pistacienødder har en grønlig farve.

Ernæring

Pistacienødder indeholder blandt andet A-vitaminet beta-caroten, B-vitaminer og mineralerne kalium, calcium, magnesium, fosfor, jern og zink.

Anvendelse

Spis pistacienødder som de er, eller brug dem i patéer, kager, konfekt og is. Nødderne har en mild, karakteristisk smag.

Opbevaring

Pistacienødder bør opbevares tørt og mørkt, f.eks. i en tætsluttende beholder eller pose i dit køkkenskab. Opbevar aldrig nødder, kerner og frø i direkte sollys. Du kan med fordel opbevarer dem i fryseren, det forlænger holdbarheden.

Sæson

Høstes ikke i Danmark, butikkerne køber dem fra andre lande.

Mellemmåltid

Appelsinbåde med pistacienødder

Frisk frugt og nødder, et nemt lille mellemmåltid fyldt med vitaminer, mineraler og sundt fedt.