Skip to the content

mandler

Anvendelse

Mandler vækker minder om julens fristelser, men prikker også til længslen efter middelhavsferie. Ingen nødder er delikate og anvendelige som mandler. De er fulde af olie, som giver en fyldig og fugtig konsistens og gør dem uundværlige i konditorkager. Lav din egen marcipan af malede mandler og sukkerlage, eller rist mandler i sukker på en pande, så de bliver til brændte mandler. Kast dig ud i en kold spansk mandelsuppe med hvidløg, eller rist mandler med salt og smør, og du har sprøde snacks. Skab spil i din salat eller gryderet med en håndfuld knasende mandler, eller drys sprøde mandelsplitter over laks eller kylling.

Opbevaring

Mandler bør opbevares tørt og mørkt, f.eks. i en tætsluttende beholder eller pose i dit køkkenskab. Opbevar aldrig nødder, kerner og frø i direkte sollys.

Mellemmåltid

Frugtsalat med ristede mandler

Frisk frugtsalat med ristede mandler er et godt mellemmåltid sidst på aftenen. Vælg gerne frugt...

Morgenmad

Havregrød med rabarber og nødder

Havregrød giver dig masser af fuldkorn. Med en solid omgang havregrød får du en god start på da...

Morgenmad

Syrnet mysli

Havregryn er et fuldkornsprodukt. Fuldkorn giver dig masser af fibre, vitaminer og mineraler. N...