Skip to the content

kinaradise

Kendetegn

Kinaradisen er en stor, hvid rodfrugt, som kan blive op til 40-50 centimeter lang og 8-10 centimeter tyk. Kinaradise kaldes også for japansk ræddike.

Ernæring

Kinaradise har et kostfiberindhold på 1,6 gram pr 100 gram. Kinaradisen er derfor en fin og ikke en grov grøntsag. Kinaradisen indeholder blandt andet C-vitamin og B-vitaminet folat og mineralerne kalium og magnesium.

Anvendelse

Skræl kinaradisen. Skrællen har en stærk, pebret smag. Du kan spise kinaradisen fintsnittet, tyndt skåret, revet rå i salater eller lynstegt i wok. Smagen er ret mild og minder om radise.

Opbevaring

Kinaradise kan komme i køleskabet og holder sig godt ved temperaturer på 2-6 grader. Kinaradisen har lang holdbarhed.

Sæson

Butikkerne køber kinaradisen fra andre lande hele året.