Skip to the content

hindbær

Anvendelse

Hindbær er søde, men hanker samtidig op i maden et friskt og syrligt pust. Is, sorbet, tærter, muffins, rødgrød, fromager og mousse får det bedste frem i hindbær. Det er i desserter, vi kender dem bedst. Brug også hindbær i syltetøj, kompotter, gele og saft. Lad friske hindbær eller hindbæreddike spille op til ost og rucola i en blandet salat. Eller nyd friske hindbær på yoghurt, i smoothies eller med fløde og sukkker.

Opbevaring

Hindbær smager bedst, når de ikke har været i køleskabet og skal helst spises straks. Kom dem i køleskabet, hvis de skal holde lidt længere, men tag dem ud ca. 1 time inden de skal spises, så smager de af mere. Husk at fjerne stødte og dårlige hindbær inden opbevaring. Hindbær kan fryse og anvendes til f.eks. marmelade eller kage. Frys hindbær i en frysepose eller anden beholder.

Mellemmåltid

Saft af hindbær og jordbær

Blend en smuk saft af hindbær og jordbær, eller smut ned i dit nærmeste supermarked og køb en d...

Mellemmåltid

Fuldkornsknækbrød med peanutbutter

Nyd et stykke groft knækbrød med fed peantbutter og friske søde bær

Brunch

Sommerbrunch 1.0

Husk sommerens bær til alle måltider lige nu hvor de er allerbedst!