Skip to the content

Salat med sprød kål, ost og koldt kød

En grov kålsalat med magert kød er et mættende frokostmåltid. Når du bruger rester fra aftensmaden, sparer du både penge og tid i køkkenet.

Ingredienser

  • 1 stk
    spidskål eller anden kål
  • lidt dild
  • 150 g
    ost. Se efter Nøglehullet
  • 500 g
    kød, stegt og afkølet, gerne rester for eksempel kylling
  • 4 spsk
    sennep
  • 2 stk
    citron
  • 2 spsk
    rapsolie
  • 4 spsk
    honning
  • salt
  • peber
  1. 1
    Skyl spidskål, flæk den og skær stokken fra
  2. 2
    Snit spidskålen i tynde strimler
  3. 3
    Skyl dild og pluk den
  4. 4
    Skær osten i tern af 2x2 centimeter
  5. 5
    Skær kødet i strimler
  6. 6
    Bland en dressing af sennep, citronsaft, rapsolie og honning
  7. 7
    Vend kødet i dressingen
  8. 8
    Bland kødet med kålen
  9. 9
    Smag til med lidt salt og peber
  10. 10
    Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  11. 11
    Pak salaten i bokse og tag med på farten
  12. Voksenportion

    Børneportion

    salat_sprød_kål_ost_koldt_kød_lille.jpg