Skip to the content

Rugbrødsmadder med hamburgerryg og skyrsalat med spidskål og gulerødder

Lav din egen salat til rugbrødsmadden på skyr. Skyr mætter godt, indeholder protein og ikke så meget fedt

Ingredienser

  • 14 skive
    rugbrød
  • 28 skive
    hamburgerryg
  • 9 spsk
    skyr
  • 3 stk
    gulerødder
  • 100 g
    spidskål
  • salt og sort peber
Tilbehør
  • 8 dl
    mælk
  1. 1
    Skyl gulerod og kål
  2. 2
    Riv guleroden og snit kålen meget fint
  3. 3
    Bland gulerødder og spidskål med skyr. Smag til med salt og peber
  4. 4
    Kom 2 skiver hamburgerryg på hver skive rugbrød
  5. 5
    Top med skyrsalaten med gulerødder og spidskål
  6. 6
    Servér 3 skiver rugbrød pr. barn og 4 skiver rugbrød pr. voksen
  7. 7
    Sluk tørsten i et glas mælk pr. person
  8. Voksenportion

    Børneportion

    hamburgerryg_spidskål_gulerødder_skyr_lille.jpg