Skip to the content

Marinerede kartofler med broccoli og spegeskinke

Rør en dejlig marinade til dine kartofler. Det giver smag og kant.

Ingredienser

  • 800 g
    kogte små faste kartofler
  • 450 g
    broccoli
  • 1 bundt
    dild
  • 300 g
    skyr
  • 2 spsk
    sennep
  • salt
  • peber
  • 2 stk
    rødløg
  • 100 g
    mandel
  • 12 skive
    spegeskinke eller prosciutto
  • 2 ml
    rapsolie
  1. 1
    Skær kartoflerne i halve.
  2. 2
    Skyl broccoli og skær dem i små buketter.
  3. 3
    Bland kartofler og broccoli i en skål.
  4. 4
    Skyl dild og hak groft.
  5. 5
    Kom skyr og sennep i en skål.
  6. 6
    Vend rundt sammen med dild.
  7. 7
    Smag til med salt og peber.
  8. 8
    Pil rødløg, skær i tynde både.
  9. 9
    Bland dressingen med kartofler og rødløg.
  10. 10
    Kom mandler på en stegepande.
  11. 11
    Tænd for blusset og rist mandlerne til de er gyldne.
  12. 12
    Skær skinke i grove stykker og bland i salaten.
  13. 13
    Hak mandlerne groft.
  14. 14
    Drys mandlerne over salaten.
  15. 15
    Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  16. Voksenportion

    Børneportion

    marinerede kartofler_broccoli_spegeskinke_lille_1.jpg

Tip

Du kan også bruge kylling til salaten.