Skip to the content

Havregrød på juice med nødder og frisk frugt

Kog havregrød på juice. Det giver sødme og friskhed til grøden. Drys med lidt hakkede nødder og spis et stykke frisk frugt til.

Ingredienser

  • 240 g
    havregryn
  • 7 dl
    frugtjuice som æblejuice, appelsinjuice eller tranebærjuice
  • 50 g
    hasselnødder eller mandler
  • 4 stk
    banan eller et andet stykke frugt
  1. 1
    Vask hænder
  2. 2
    Hak nødderne groft
  3. 3
    Rør havregryn og juice sammen i en gryde
  4. 4
    Bring blandingen i kog mens du rører over hele grydens bund
  5. 5
    Lad grøden koge et par minutter, sluk for blusset
  6. 6
    Hæld den varme grød i dybe tallerkner. Server halvanden gang mere til voksne end til børn
  7. 7
    Drys grøden med hakkede nødder
  8. 8
    Læg skiver af frugt ovenpå eller spis frugten ved siden af
  9. Voksenportion

    Børneportion

    havregrød_på_juice_med_nødder_frisk_frugt_lille.jpg

Tip

Havregrød kogt på juice gør grøden sød og frisk. Prøv dig frem og find frem til din helt egen favorit. Du kan bruge alle slags frugtjuicer. Hvis du har din egen saftpresser, kan du presse din egen juice.