Skip to the content

Frugt med flødeskum og hasselnødder

Vælg gerne danske frugter i sæson som æbler, pærer og blommer. Top med lidt flødeskum og hakkede hasselnødder.

Ingredienser

  • 30 g
    hasselnødder
  • 1 stk
    æble
  • 1 stk
    pære
  • 1 stk
    banan
  • 1 stk
    appelsin
  • piske-fløde
  • Evt. frisk mynte
  1. 1
    Vask hænder
  2. 2
    Læg hasselnødderne på en tør stegepande
  3. 3
    Tænd for blusset og rist nødderne til de er gyldne
  4. 4
    Lad nødderne køle af
  5. 5
    Hak nødderne groft
  6. 6
    Skyl frugterne og skær dem i tern
  7. 7
    Pisk fløden til skum med en elpisker eller med et piskeris
  8. 8
    Servering:
    Fordel frugterne i fire skåle. Læg en klat flødeskum på frugterne og drys med hakkede hasselnødder. Pynt eventuelt med lidt frisk mynte.

Tip

Du kan bruge alle typer frugter til frugtsalat. Creme fraiche eller mascapone på toppen smager også godt.