Skip to the content

Ferskner og melon med mynte

Nyd de friske sommerbær og frugter, her i en herlig forening.

Ingredienser

  • 6 skive
    rugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornslogoet
  • 1 stk
    galia melon
  • 100 g
    friskt hindbær
  • 3 stk
    fersken
  • 2 bundt
    mynte
  • 2 stk
    lime
  • 25 g
    kokosmel
  • 40 g
    havregryn
  • 20 g
    græskarkerne
  • 20 g
    solsikkekerne
  • 4 dl
    yoghurt naturel, se efter Nøglehullet
  1. 1
    Rist rugbrødet på begge sider på en brødrister.
  2. 2
    Skær skallen af melonen, del melonen i både og del hver melonbåd i tre.
  3. 3
    Skyl de friske hindbær.
  4. 4
    Halver fersknerne, fjern stenen og skær dem i både.
  5. 5
    Skyl mynten og hak den groft.
  6. 6
    Halver limefrugterne og pres saften ud.
  7. 7
    Bland melon, ferskner og mynte blandes med saften fra limefrugterne.
  8. 8
    Fordel blandingen i 4 dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
  9. 9
    Drys med kokosmel, havregryn og kerner.
  10. 10
    Server rugbrødet til yoghurten.
  11. Voksenportion

    Børneportion

    ferskner_melon_mynte_lille.jpg

Tip

Frisk kokos smager også godt til retten.