Skip to the content

Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter

Prøv at lave opskriften med de økologiske appelsiner fra Änglamark. De er håndplukket i Sydspanien og særligt udvalgt på grund af deres delikate sødme. De økologiske appelsiner fra Änglamark kan kun købes i Coops butikker og lige her på Coop.dk MAD.

Ingredienser

  • 6 stk
    appelsin
  • 2 stk
    rødløg
  • 1 dl
    haselnød
  • 1 håndfuld
    mynte, koriander eller persille
Tilbehør
  • 4 stk
    store fuldkornsboller eller 8 små. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
  1. 1
    Vask hænder
  2. 2
    Skæl appelsinerne, og skær dem i skiver
  3. 3
    Pil løgnene, og skær dem i tynde skiver
  4. 4
    Læg hasselnødderne på en kold, tør stegepande
  5. 5
    Tænd for blusset, og rist nødderne, til de er gyldne
  6. 6
    Vask krydderurten og hak den
  7. 7
    Læg appelsinskiverne på et fad, læg de tynde skiver løg ovenpå
  8. 8
    Drys hasselnødder og krydderurter over salaten
  9. 9
    Servering:
    Del salaten i fire: 20 procent til hvert af barn og 30 procent til hvert voksen. Server en stor eller to små fuldkornsbolle(r) til hver person.
  10. Voksenportion

    Børneportion

    appelsin_med_rødløg_hasselnødder_friske_krydderurter_lille.jpg

Tip

Smag din mad til med friske krydderurter. Friske krydderurter giver masser af smag og karakter til maden. Brug de friske krydderurter du bedst kan lide, og som du har i huset. Du kan også servere rugboller til salaten.