En poussin er en lille kylling. Den vejer omkring 400 gram.
![](https://opskrifteradmin.coop.dk/media/18589/poussin.jpg?width=1100&heightratio=0.4&bgcolor=ffffff)
poussin
![](/images/ingredient/kendetegn.png)
Kendetegn
![](/images/ingredient/anvendelse.png)
Anvendelse
Spis poussin ligesom kylling, for eksempel grydestegt eller ovnstegt. Kødet minder meget om kyllingekød, men det er mere mørkt og delikat.
![](/images/ingredient/opbevaring.png)
Opbevaring
En poussin kan opbevares 2-3 dage i køleskab. På frost kan en hel poussin holde sig i ca. 8 måneder. Er den udskåret, forkortes holdbarheden i fryseren til 6 måneder. Optø kødet langsomt, helst i køleskab, for at opnå den bedste kvalitet. Tilberedt mad kan holde sig 4 dage i køleskab. Hold fjerkræ adskilt fra andre fødevarer for at forhindre spredning af bakterier