Yoghurt naturel

Kendetegn

Yoghurt er mælk der bliver syrnet med en mælkesyrebakterie. Det gør mælken syrlig og tyk.

Anvendelse

Til for eksempel morgenmad og mellemmåltider med lidt mysli, frisk eller tørret frugt. Du kan også bruge yoghurt naturel til smoothies, dressinger, dips, koldskål og i bagværk. Yoghurt naturel smager godt som tilbehør til stærke retter, og det er godt til at gøre kødet mørt. Yoghurt naturel har en frisk og let syrlig smag.

Opbevaring

Brug køleskabet. Yoghurt holder bedst ved højst 5 grader. Når yoghurt naturel ikke er åbnet, kan den holde 8-14 dage. Når du har åbnet yoghurt naturel, kan den holde 4-6 dage.

Ernæring

Yoghurt naturel indeholder 0,1-0,5 gram fedt pr 100 gram, og en god kilde til B-vitaminet riboflavin, Vitamin B6, Vitamin B12 og mineralerne calcium, fosfor og jod.

Opskrifter med yoghurt naturel

viewer loading recipies, please wait...