Syrnet mysli
Havregryn er et fuldkornsprodukt. Fuldkorn giver dig masser af fibre, vitaminer og mineraler. Nødderne giver sundt fedt.
Ingredienser
-
250 ghavregryn
-
2 dlmælk. Se efter Nøglehullet
-
2 stkæble
-
1 stkananas
-
3 dlskyr eller yoghurt naturel
-
2 spskrosin
-
2 spskmandel
-
2 spskhaselnød
-
2 spskhonning
-
1Hæld havregryn i en skål
-
2Hæld mælk i en gryde og varm den op til den er godt lun
-
3Hæld mælk over havregryn. Kom låg på, og sæt blandingen i køleskabet natten over
-
4Skyl æbler, fjern kernehus og skær æbler i tern
-
5Flæk ananas, skær den ene halvdel i både. Skær skrællen fra og skær derefter kødet i tern
-
6Bland havregryn med skyr. Hvis du synes konsistensen er for tyk, kan du tilsætte mere skyr
-
7Vend æbler, ananas, rosiner i den syrnede mysli
-
8Hæld den syrnede mysli i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
-
9Drys med lidt nødder og hæld til sidst lidt honning over
-
Voksenportion
Børneportion