Syrnet mysli med sommerbær
Sæt havregryn i blød aftenen før og glæd dig til lækker syrnet mysli næste morgen.
Ingredienser
-
2 dlmælk. Se efter Nøglehullet
-
300 ghavregryn
-
3 dlskyr eller yoghurt naturel
-
2 spskhonning
-
30 gjordbær
-
30 gblåbær
-
30 gmandel
-
1 kvistemynte
-
1Om aftenen:Kom mælken i en gryde og varm den op
-
2Kom havregryn i en stor skål. Hæld mælk over og sæt skålen på køl.
-
3Lad det stå og suge natten over.
-
4Om morgenen:Bland skyr med havregryn.
-
5Tilsæt mere skyr hvis blandingen er for tyk.
-
6Skyl mynte og hak den.
-
7Tilsæt mynte
-
8Skyl jordbær og blåbær.
-
9Vend jordbær og blåbær i.
-
10Fordel den syrnede mysli i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
-
Voksenportion
Børneportion
Tip
Du kan også lave syrnet mysli på byggryn eller rugflager.