Sommersalat med kylling
Bland lækre sommergrøntsager og nye kartofler med lidt kylling og wupti, en skøn sommersalat
Ingredienser
-
75 gmandel
-
10 stkgrøn asparges
-
1 stkhonningmelon
-
2 stkforårsløg
-
chili
-
300 ggrøn salat
-
300 gkogt ny kartoffel
-
2 kvistemynte
-
1 dlskyr eller yoghurt naturel
-
salt
-
peber
-
lidt spidskommen
-
600 gkogt eller stegt kylling
-
1Kom mandlerne på en stegepande
-
2Rist mandlerne
-
3Hak mandlerne groft
-
4Skyl asparges og del hver i tre stykker
-
5Flæk melonen, skær den i både, og skær kød fra skal
-
6Skær melon i grove stykker
-
7Skyl forårsløg og skær i skrå ringe
-
8Flæk chili, fjern kerner og hak fint
-
9Skyl salaten og bræk i grove stykker
-
10Del kartoflerne i kvarte
-
11Bland mandler, asparges, melon, forårsløg, chili, salat og kartofler
-
12Skyl mynte og hak fint
-
13Bland en dressing af skyr og mynte
-
14Smag til med salt, peber og spidskommen
-
15Skær det tilberedte kyllingekød i mindre stykker
-
16Vend salaten med dressing og kylling
-
17Del salaten i fire, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen.
-
Voksenportion
Børneportion
Tip
Du kan bruge andre krydderurter til dressingen, for eksempel persille