Sommercoleslaw, nye kartofler og stegt kylling
Hvad er bedre en nye danske kartofler? Her vendt i lidt sennep og god olivenolie, mums!
Ingredienser
Kartofler
-
900 gny kartoffel
-
1 tsksalt
-
4 spskdijonsennep
-
1 spskgod olivenolie
Kylling
-
500 gKyllingebryst
-
1 spskgroft salt
-
peber fra kværn
-
2 spskrørsukker
Sommercoleslaw
-
250 gny gulerod
-
1 gspidskål
-
10 stkradise
-
3 dlskyr eller yoghurt naturel
-
1 stkcitron
-
salt
-
peber fra kværn
-
1Kartofler:Skyl kartoflerne
-
2Kom vand og salt i en gryde og kog vandet op
-
3Kog kartoflerne til de er møre men stadig har bid
-
4Halver kartoflerne og bland med dijonsennep og olivenolie
-
5Kylling:Tænd ovnen på 180 grader
-
6Læg kyllingebrysterne i et ildfast fad
-
7Krydr med groft salt, peber og rørsukker
-
8Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter til kyllingen er gennemstegt
-
9Sommercoleslaw:Skyl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet
-
10Skyl spidskål og snit meget fint
-
11Skyl radiser og skær i tynde skiver
-
12Bland en dressing af skyr og saften af en citron
-
13Smag til med salt og peber
-
14Vend gulerod og spidskål i dressingen
-
15Server 125 g kylling og 21 % tilbehør til hvert barn,
-
16Server 125 g kylling og 29 % tilbehør til hver voksen
-
Voksenportion
Børneportion
Tip
Du kan også stege kyllingebrysterne på panden først og derefter komme dem i ovnen, det giver en god stegeskorpe