Rugbrød med torskerogn
Husk at spise fisk flere gange om ugen. Torskerogn er en god kilde til D-vitamin.
Ingredienser
-
10 skivetorskerogn
-
4 spskrapsolie til stegning
-
10 skiverugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
-
100 ghytteost
-
3 tsksennep
-
salt
-
peber
-
1 stkcitron
-
karse
-
4 stkæble
-
600 gvindrue
-
1Skær torskerognen i skiver á 1-2 centimeter
-
2Kom olie på en stegepande
-
3Varm stegepanden op og rist torskerognen cirka 2 minutter på hver siden til den er let gylden
-
4Læg rugbrød på en brødrister og rist brødet på begge sider
-
5Smør brødet med sennep og hytteost
-
6Læg en skive torskerogn på hvert stykke rugbrød
-
7Krydr med lidt salt, peber og citronsaft
-
8Klip lidt karse på toppen
-
9Server 3 stk. rugbrød pr. voksen og 2 stk. pr. barn. Spis et æble og 150 gram vindruer pr. person som dessert
-
Voksenportion
Børneportion