Skip to the content

Hytteost og yoghurt med reven rugbrød, rabarber og vindruer

En blanding mellem hytteost og yoghurt naturel mætter godt fordi proteinindholdet er højt. Frisk frugt giver naturlig sødme.

Ingredienser

  • 6 dl
    hytteost
  • 6 dl
    yoghurt naturel. Se efter Nøglehullet
  • 2 stilk
    rabarber eller 2 æbler
  • 200 g
    vindrue
  • 4 skive
    rugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
  • 3 spsk
    honning
  1. 1
    Kom hytteost og yoghurt naturel i en skål og pisk det sammen
  2. 2
    Skyl rabarber og skær dem i meget tynde strimler
  3. 3
    Skyl vindruerne
  4. 4
    Rist rugbrødet på en brødrister på begge sider
  5. 5
    Kom hytteost og yoghurt blandingen i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  6. 6
    Riv rugbrødet i grove stykker, eller skær det i stænger, og kom det over blandingen
  7. 7
    Kom vindruer og rabarber på toppen og hæld honning over
  8. Voksenportion

    Børneportion

    hytteost_yoghurt_med_reven_rugbrød_rabarber_vindruer_lille.jpg

Tip

Du kan også bruge skyr eller A38