Hytteost og yoghurt med reven rugbrød, rabarber og vindruer
En blanding mellem hytteost og yoghurt naturel mætter godt fordi proteinindholdet er højt. Frisk frugt giver naturlig sødme.
Ingredienser
-
6 dlhytteost
-
6 dlyoghurt naturel. Se efter Nøglehullet
-
2 stilkrabarber eller 2 æbler
-
200 gvindrue
-
4 skiverugbrød. Se efter Nøglehullet og/eller Fuldkornsmærket
-
3 spskhonning
-
1Kom hytteost og yoghurt naturel i en skål og pisk det sammen
-
2Skyl rabarber og skær dem i meget tynde strimler
-
3Skyl vindruerne
-
4Rist rugbrødet på en brødrister på begge sider
-
5Kom hytteost og yoghurt blandingen i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
-
6Riv rugbrødet i grove stykker, eller skær det i stænger, og kom det over blandingen
-
7Kom vindruer og rabarber på toppen og hæld honning over
-
Voksenportion
Børneportion
Tip
Du kan også bruge skyr eller A38